جستجو
  • بلاگ
  • /
  • آموزشی
  • /
  • نکات مهم و چگونگی بررسی صحت وکالتنامه های تنظیمی در دفترخانه‌ها

نکات مهم و چگونگی بررسی صحت وکالتنامه های تنظیمی در دفترخانه‌ها

نویسنده: تیم محتوا لینکا

تاریخ انتشار: 1403/06/06

توجه به بعضی نکات حائز اهمیت است. استعلام وکالت نامه یکی از مراحل اساسی در فرایند خرید و فروش است و از آن گذشتن می‌تواند به مشکلات بزرگی منجر شود. بهتر است که همیشه دریافت استعلام وکالت نامه را جدی بگیرید و از منابع معتبر و قانونی استفاده کنید تا از روند معاملات خود اطمینان حاصل نمایید. در این مقاله از لینکا قصد داریم تا تمامی نکات درباره استعلام وکالت نامه را بررسی کنیم؛ با ما همراه باشید.
بررسی صحت وکالتنامه

چگونگی بررسی صحت وکالتنامه‌های تنظیمی در دفترخانه‌ها

یکی از مراحل حیاتی در فرایند خرید و فروش، دریافت استعلام وکالت نامه است. این مرحله بسیار مهم است؛ زیرا در معاملات مختلف از جمله معاملات ملکی احتمال وقوع تقلب و فریب وجود دارد. بنابراین، بسیار مهم است که در هنگام خرید و فروش وکالتی، وکالتنامه را از منابع معتبر دریافت کرد.

روشی که برای گرفتن استعلام وکالت نامه پیشنهاد می‌شود، مراجعه به دفاتر ثبت اسناد رسمی است. در این دفاتر، وکالتنامه‌ها به طور رسمی ثبت می‌شوند و می‌توانید به راحتی استعلام وکالت نامه فرد مورد نظر خود را دریافت کنید. این روش به شما کمک می‌کند تا از صحت وکالتنامه اطمینان حاصل کرده و از وقوع جرائم ممانعت کنید.

همچنین، در صورتی که خرید و فروش ملکی در خارج از کشور صورت گیرد، می‌توانید از طریق سفارتخانه یا کنسولگری مربوطه دریافت استعلام وکالت نامه را انجام دهید. این روش نیز به شما کمک می‌کند تا از صحت اسناد وکالتنامه اطمینان حاصل کرده و از هر گونه تقلب در معاملات خود جلوگیری کنید.

در نهایت، توجه به بعضی نکات حائز اهمیت است. استعلام وکالت نامه یکی از مراحل اساسی در فرایند خرید و فروش است و از آن گذشتن می‌تواند به مشکلات بزرگی منجر شود. بهتر است که همیشه دریافت استعلام وکالت نامه را جدی بگیرید و از منابع معتبر و قانونی استفاده کنید تا از روند معاملات خود اطمینان حاصل نمایید. در این مقاله از لینکا قصد داریم تا تمامی نکات درباره استعلام وکالت نامه را بررسی کنیم؛ با ما همراه باشید.

 

پروفایل شرکت ها

استعلام اطلاعات و فعالیت های شرکت ها

اطلاعات کلیدی شرکت‌ها را در اختیار شما قرار میدهیم تا با صرف هزینه و زمان کمتر، تصمیمات بهتری بگیرید. این اطلاعات شامل اطلاعات ثبت شرکت‌ها، راه‌های ارتباطی، مدیران و اعضا هیئت مدیره، برندها، مجوزها، پورتفوی بورسی، سهامداران بورسی، محصولات، قراردادهای دولتی و لیست کامل روزنامه های رسمی به همراه تاریخچه تغییرات شرکت از تاسیس تا به امروز خواهد بود

 

 

شرایط فروش وکالتی ملک

قبل از ورود به هر نوع معامله‌ای، ابتدا با فروش وکالتی ملک آشنا شوید. فروش وکالتی ملک یکی از مواردی است که در بازار مسکن به عنوان یکی از چالش‌های بزرگ معاملات محسوب می‌شود. در این نوع از معاملات، فروشنده ملک به دلیل مواردی امکان انتقال سند ملک را ندارد، بنابراین مجبور است به صورت وکالتی ملک را به فروش برساند. این بدان معناست که سند رسمی ملک به نام خریدار منتقل نمی‌شود و تنها با استفاده از وکالت نامه و مبایعه‌نامه معتبر، معامله انجام می‌شود.

از مهم‌ترین دلایلی که این نوع معاملات را پیچیده و پر از ریسک می‌کند، عدم انتقال سند ملکی است که در معامله اتفاق می‌افتد. به همین دلیل، پیش از ورود به هر گونه معامله‌ای، باید تمامی جوانب آن و موارد حقوقی مربوط به این نوع معاملات را مورد بررسی قرار دهید.

 

شرایط فروش وکالتی ملک

 

بررسی نکات مهم پیش از انجام معامله

وکالتنامه باید به شکل محضری در دفتر خانه اسناد رسمی تنظیم شده و دارای مهر برجسته و اصلی باشد تا به عنوان وکالتنامه معتبر شناخته شود. همچنین مشخصات وکیل و موکل باید با اسناد هویتی، مانند شناسنامه، کارت ملی و سند مالکیت مطابقت داشته باشد.

از سوی دیگر باید بررسی شود که وکالت محدودیت زمانی دارد یا خیر و آیا موکل محجور نیست. اگر وکالت بلاعزل نیست، باید استعلام شود که وکیل عزل شده یا خیر. استعلام وکالتنامه فروش ملک یکی از موارد ضروری در خرید و فروش ملک است؛ زیرا برای جلوگیری از هر گونه کلاهبرداری یا جعلی بودن وکالتنامه حائز اهمیت است. از این رو، در هر معامله ملکی، اهمیت استعلام وکالت نامه را نباید نادیده گرفت و همیشه باید به تمامی جزئیات و جوانب آن توجه کرد تا از ورود به مشکلات بعدی جلوگیری شود.

 

بررسی مهم‌ترین اطلاعات مندرج در وکالت نامه

همانطور که در بخش قبلی اشاره شد، مواردی که در وکالت‌نامه فروش درج شده بسیار مهم است و باید به آن‌ها توجه داشت. در وکالت‌نامه، اطلاعات کامل و دقیقی از افراد درج می‌شود، به طوری که این اسناد می‌توانند به عنوان مرجع قانونی و حقوقی مورد استناد قرار گیرند.

در وکالت‌نامه، اطلاعات مربوط به وکیل، موکل و همچنین موضوع وکالت به طور دقیق درج می‌شود. همچنین، جزئیات مربوط به توافقات حقوقی و قراردادهای مکتوب بین وکیل و موکل نیز در این اسناد درج می‌شود. همه وکالت‌نامه‌های تنظیم شده در دفاتر اسناد رسمی، دارای مشخصات خاصی هستند که شامل موارد زیر می‌شوند:

  • شناسه سند (کد 18 رقمی)
  • رمز تصدیق (کد 6 رقمی)
  • شماره سند ثبت شده
  • شماره صفحه و تاریخ تنظیم سند
  • شماره و آدرس دفترخانه

 

مشاوره رایگان

لینکا: پیوندی مطمئن برای استعلام اطلاعات شرکت‌ها و افراد

با لینکـا، اطلاعات به روز شرکت‌ها و افراد حقوقی را با اطمینان و دقت دریافت کنید. هر جستجوی شما، راهنمایی مطمئن برای تصمیم‌گیری‌های هوشمندانه

 

معرفی سامانه استعلام وکالت نامه

با توجه به اهمیت تایید اصالت وکالتنامه‌ها و پیشگیری از کلاهبرداری‌های احتمالی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را تدبیر کرده که امکان استعلام آنلاین وکالتنامه‌ها را فراهم کرده است، به‌طوری که نیازی به مراجعه حضوری به دفاتر ثبت اسناد نباشد.

برای استعلام وکالت نامه‌ها، افراد باید به سامانه ثبت من به نشانی ssaa.ir مراجعه کرده و با وارد کردن اطلاعاتی همچون شناسه سند و رمز تصدیق، می‌توانند از واقعیت وکالتنامه خود اطمینان حاصل کنند. برای استعلام وکالت نامه‌های خارج از کشور، باید به سامانه میخک مراجعه کرد و مراحل لازم را طی کرد.

با توجه به این موضوع، استعلام وکالت نامه می‌تواند از کلاهبرداری‌ها و سوء استفاده‌های حقوقی جلوگیری کند. به همین دلیل، مدیر کل ثبت امور اسناد توصیه کرده تا حتما از اسناد وکالت در زمان تنظیم سند استعلام گرفته شود.

روش‌های مختلفی برای استعلام وکالتنامه وجود دارد. روش اول حضوری یا تلفنی بوده که نیاز به مراجعه به دفاتر مربوطه دارد. روش دوم، اقدام از طریق سامانه استعلام وکالت نامه بوده که از درگاه الکترونیکی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور قابل دسترسی است. بنابراین، برای استعلام وکالت نامه بهتر است از سامانه الکترونیکی استفاده کرد تا از مشکلات مربوط به مراجعه حضوری جلوگیری شود.

 

معرفی سامانه استعلام وکالت نامه

 

نحوه ورود به سامانه ثبت من برای استعلام وکالتنامه

با توجه به اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته شده، افرادی که مایل به استعلام وکالت نامه خود هستند، می‌توانند به جای مراجعه حضوری به دفاتر وکالت، از طریق سامانه آنلاین این کار را انجام دهند. باید توجه داشت که تنها وکالت نامه‌های معتبری که در دفاتر اسناد رسمی ثبت شده‌اند، قابل استعلام هستند. در صورت امکان استفاده از این سامانه می‌تواند در زمان و هزینه شما صرفه جویی کند.

برای انجام این کار، از دو روش مختلف می‌توان استفاده کرد. ابتدا می‌توانید به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مراجعه کرده و در بخش “خدمات الکترونیک”، گزینه “تصدیق اصالت سند و اوراق دفاتر اسناد رسمی” را انتخاب کنید تا به صفحه مربوطه برسید.

روش دوم، شامل جستجوی سایت ثبت من و طی مراحلی است که پیش از این توضیح داده شد. لازم به ذکر بوده که برای استفاده بهتر، ایجاد یک حساب کاربری در این سامانه ضروری است. در نهایت، باید توجه داشت که این سامانه مخصوص وکالت نامه‌های داخلی است و برای استعلام وکالت نامه‌های خارجی باید ابتدا به سفارت ایران در آن کشور مراجعه کرده و سپس درخواست استعلام نمایید. در صورت تمایل به استعلام الکترونیک، باید به سایت دیگری مراجعه کنید که در ادامه به آن اشاره خواهد شد.

 

کلاهبرداری شرکتی

کلاهبرداری شرکتی: راهنمای جامع برای شناسایی و پیشگیری از کلاهبرداری شرکت‌ها

کلاهبرداری شرکتی یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات دنیای تجارت امروزی است. افزایش روزافزون تعداد شرکت‌های تجاری، برخی از افراد سودجو را به سمت ایجاد شرکت‌های جعلی و غیرقانونی کشانده است. این افراد با استفاده از روش‌های غیرقانونی، اقدام به فریب افراد و شرکت‌ها می‌کنند و خسارات مالی و اعتباری بسیاری به بار می‌آورند. در این مقاله، راه‌های شناسایی و پیشگیری از کلاهبرداری شرکتی، روش‌های استعلام شرکت و ابزارهای مفید برای تشخیص شرکت‌های قانونی بررسی می‌شود. هدف این

ادامه مطلب »

 

آموزش نحوه ایجاد حساب کاربری در سامانه استعلام وکالتنامه

خدماتی که سامانه ثبت من ارائه می‌دهد، به دو دسته عمومی و شخصی تقسیم می‌شوند. در دسته خدمات عمومی، بدون نیاز به ایجاد حساب کاربری، فقط کافی است به بخش مورد نظر رفت و اقدامات لازم را انجام داد. اما برای بهره‌مندی از خدمات شخصی که اغلب به اسناد و مالکیت‌های شخصی مربوط است، حتما باید یک حساب کاربری ایجاد شود.

از این رو، افرادی که حساب کاربری ندارند، بایستی طبق راهنمای نحوه ایجاد حساب کاربری در سامانه استعلام وکالتنامه عمل کنند. برای این کار، به اطلاعاتی همچون کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه نیاز است.

  1. وارد شدن به صفحه اصلی سامانه ثبت من و کلیک بر روی گزینه “ورود” در بالای صفحه.
  2. ایجاد حساب کاربری در سامانه استعلام وکالتنامه.
  3. وارد کردن اطلاعات خواسته شده از جمله کد ملی، تاریخ تولد و شماره تلفن همراه.
  4. دریافت یک کد اعتبارسنجی یکبار مصرف برای شماره تلفن درج شده و وارد کردن آن در مکان مربوطه.
  5. ایجاد حساب کاربری با موفقیت و ورود به پروفایل شخصی برای انجام اقدامات شخصی.

نکات قابل توجه:

  • برای ورود آسان‌تر، از مرورگرهای کروم یا فایرفاکس استفاده کنید و فیلتر شکن را غیرفعال کنید.
  • شماره تلفن و کد ملی باید متعلق به خود فرد باشد، در غیر اینصورت امکان ایجاد حساب وجود ندارد.
  • در پروفایل شخصی، اطلاعات شخصی فرد اعم از جنسیت، نام پدر، تاریخ تولد، سریال شناسنامه، شماره شناسنامه و شماره تلفن همراه ثبت می‌شود که می‌توانید آن‌ها را اصلاح کنید.

 

مراحل گرفتن استعلام اصالت وکالتنامه

جهت گرفتن استعلام وکالتنامه از سامانه ثبت من، ابتدا به وبسایت از طریق آدرس my.ssaa.ir وارد شوید. سپس در منوی “اسناد رسمی” گزینه ” تصدیق اصالت سند” را انتخاب کنید. در این مرحله، شناسه سند و رمز تصدیق وکالتنامه را وارد نمایید.

پس از وارد کردن اطلاعات، با کلیک بر روی دکمه “بیاب”، به صفحه نتیجه هدایت می‌شوید که خروجی تصدیق بودن یا نبودن وکالتنامه را نمایش می‌دهد. دقت کنید که درستی در وارد کردن شناسه سند و رمز تصدیق، مهم است، زیرا در غیر این صورت امکان دسترسی به صفحه استعلام وجود ندارد.

 

احراز هویت شخص حقوقی

فناوری KYB یا احراز هویت شخص حقوقی چیست؟

شرکت‌های تجاری در زمینه فعالیت‌ها و کسب و کار اقتصادی خود، نیازمند ایجاد ارتباط با دیگر شرکت‌ها و افراد حقوقی یا حقیقی می‌باشند. برای رسیدن به اهداف مالی شرکت در تعامل با دیگران، ابتدا باید از هویت اشخاص حقوقی و حقیقی و نیز اعتبار و اصالت واقعی آنان اطمینان و اعتماد کافی به دست آورند. تنها در این شرایط است که می‌توان با خیالی راحت نسبت به تجارت و معامله با آن‌ها اقدام کرد.

ادامه مطلب »

 

سایت استعلام وکالت نامه با شناسه سند

شناسه سند یکی از مواردی بوده که برای اعتبارسنجی وکالت‌نامه‌ها در سامانه ثبت من حائز اهمیت است. این شناسه نشانگر این است که سند مورد نظر از طریق یک مخاطب رسمی صادر شده و اعتبار قانونی دارد. در صورتی که وکالت‌نامه توسط افراد مجاز و با صلاحیت تهیه شده باشد، یک شناسه سند به آن اختصاص داده می‌شود تا اعتبار آن تضمین شود.

بدیهی است که این شناسه تنها برای وکالت‌نامه‌های کتبی صادر می‌شود و برای وکالت‌نامه‌های شفاهی یا غیررسمی، این امکان وجود ندارد. با وارد کردن شناسه سند در پنل استعلام وکالت‌نامه به آدرس my.ssaa.ir، اطلاعات مربوط به اعتبار و اصالت وکالت‌نامه به کاربر نمایش داده می‌شود.

در صورت از دست دادن شناسه یا فقدان آن، کاربر مجبور به استفاده از دیگر روش‌های اعتبارسنجی در سامانه ثبت من خواهد بود. بنابراین، بهتر است این شناسه را با دقت نگهداری کرده و در هنگام نیاز به استعلام، از آن استفاده کنید.

 

سایت استعلام وکالت نامه با شناسه سند

 

سایت استعلام وکالت نامه با کد ملی

برخی از افراد ممکن است سوال کنند که آیا با وارد کردن کد ملی می‌توانند به تنهایی از وکالت نامه استعلام بگیرند؟ جواب به این سوال به وابستگی به نوع استعلام دارد که به صورت حضوری یا آنلاین انجام می‌شود. در صورتی که شخص به صورت حضوری به دفتر اسناد رسمی مراجعه کند، حتی در صورت عدم تحویل مدارک دیگر، می‌توان با ارائه اطلاعات هویتی مانند کد ملی، از وکالت نامه استعلام گرفت.

اما این امکان وجود ندارد که با وارد کردن کد ملی به یک سایت اینترنتی بتوان از وکالت نامه استعلام گرفت. برای استعلام وکالت نامه، اطلاعاتی مانند شناسه سند 18 رقمی و رمز تصدیق 6 رقمی که در بالای وکالت نامه قرار دارند، لازم است.

به علاوه، برای استعلام وکالت‌نامه‌های خارج از کشور نیز نیاز به اطلاعات دیگری همچون نوع مدرک و کد رهگیری دارید. در این صورت، باید به سایت مربوطه مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیاز را وارد کنید. بنابراین، برای دریافت استعلام وکالت نامه باید به روش‌های معمول مانند مراجعه حضوری یا آنلاین اقدام کرد و نه تنها با وارد کردن کد ملی، بلکه با ارائه اطلاعات دقیق و مورد نیاز این کار را انجام داد.

 

امکانات دیگر سامانه استعلام وکالتنامه

وبسایت ثبت من، به عنوان پل اصلی برای دسترسی به سامانه استعلام وکالتنامه عرضه شده است و از امکانات و بخش‌های متنوع دیگری نیز برخوردار است. با طراحی این سامانه، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سعی دارد تا کاربران را از سردرگمی در مراجعه به سایت‌های زیرمجموعه خود بی‌نیاز و همه را به صورت همگانی در این درگاه یکپارچه گردآوری کند. از این رو، امکانات و خدمات سامانه استعلام وکالت نامه به نشانی my.ssaa.ir را می‌توان به شرح زیر دانست:

  • خدمات مربوط به املاک و کاداستر، از جمله بررسی اطلاعات مرتبط با حد و حدود اموال غیر منقول
  • خدمات اسناد رسمی، شامل تصدیق اصالت سند، دفاتر ظرفیت، محاسبه هزینه سند، پیگیری استعلام الکترونیک ملک و موقعیت مکانی دفاتر
  • امور مربوط به ازدواج و طلاق از جمله دفاتر دارای ظرفیت و موقعیت مکانی دفاتر
  • خدمات اجرای اسناد رسمی، از جمله استعلام ممنوع الخروجی
  • امور مرتبط با ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری، از جمله رهگیری درخواست، ثبت درخواست تاسیس، صورت حساب جلسات و غیره
  • خدمات مالکیت معنوی، از جمله ثبت اختراع، ثبت علامت تجاری، اظهارنامه من، ثبت طرح صنعتی و…
  • امور اشخاص حقوقی، از جمله استعلام شناسنامه
  • خدمات ملاقات و نوبت دهی، شامل ملاقات عمومی، نوبت‌های من و خدمات مرکز مالکیت معنوی
  • خدمات پرداخت، برای استعلام شناسه قبض

 

اهمیت استعلام حقوقی کسب و کار

آشنایی با اهمیت استعلام حقوقی کسب و کارها و افراد و تاثیرات آن بر تصمیم‌گیری

استعلام حقوقی یک ابزار بسیار حیاتی برای هر کسب و کار و هر فردی است که در فعالیت‌های تجاری یا حتی شخصی خود مشغول به کار است. اهمیت استعلام شرکت های حقوقی بسیار بیشتر از یک ساده‌سازی اسناد قانونی است. وقتی که ما در مورد استعلام حقوقی حرف می‌زنیم، در واقع در حال بحث در مورد تأمین اطلاعات اساسی درباره شرکت‌ها و سازمان‌ها هستیم. این اطلاعات می‌توانند از نظرهای مختلفی مانند وضعیت مالی، حقوقی، و عملکرد

ادامه مطلب »

 

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا اطلاعات جامع و کاربردی را درباره نحوه استعلام وکالتنامه در داخل و خارج از کشور را بررسی کنیم. اگر سوالی درباره این موضوع داشتید می‌توانید با کارشناسان ما در لینکا در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

خبرنامه

خبرنامۀ لینکا را از دست ندهید!

هر هفته با لینکـا، به‌روزترین اطلاعات شرکت‌ها و افراد حقوقی را به همراه مقالات اختصاصی، اخبار و نکات آموزشی دریافت کنید. اطلاعاتی که تصمیمات شما را هوشمندانه‌تر می‌سازد!